Wil je je kind inschrijven in een Nederlandstalige school?

 01/03/2021

Wil je je kind inschrijven in een Nederlandstalige school (basis of secundair onderwijs), voor het schooljaar 2021-2022? 
Bon kan je helpen met de aanmelding! De aanmeldingsperiode loopt tussen 1 maart en 26 maart 2021.

Wat moet je doen?

  • Als je momenteel deelneemt aan ons inburgeringsprogramma, contacteer dan je trajectbegeleider. 
  • Volg je geen inburgeringsprogramma? Ook dan helpen we je graag bij de aanmelding. Neem contact met ons op en maak een afspraak tijdens de aanmeldingsperiode. We zijn telefonisch beschikbaar op het nummer 02 701 73 80 van maandag tot vrijdag, van 9 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17 uur.

Meer info over de aanmeldingsprocedure vind je op https://www.inschrijveninbrussel.be/nl 

masir-avenir

Bon en CAW Brussel bundelen hun expertise voor 'Mindspring Junior'

Door de snel veranderende situatie in Afghanistan staan jongeren van Afghaanse herkomst in België op dit moment onder een grote druk. Bon en CAW Brussel bundelen hun expertise om de mentale veerkracht van Afghaanse jongeren te vergroten.

Kruispuntdenken in de praktijk

Is kruispuntdenken voor jou een abstract concept dat je wel intressant lijkt, maar waar je niet goed van weet wat je ermee kan doen? Dit najaar heb je opnieuw de kans om de vormingsreeks Kruispuntdenken van bon en het Kenniscenturm WWZ te volgen.

Afbeelding diploma

41% van de werkzoekenden bij Actiris heeft een niet-erkend diploma

De procedures om een diploma te laten erkennen zijn niet zo eenvoudig. Bon biedt een individueel begeleidingstraject waarin we de hele erkenningsprocedure stap voor stap doorlopen.